19. oktober

11:00 - 11:30

Torvet

Føj til kalender

Oplev Katrine Bille - kendt fra programmer som ”Lille Nørd”, ”Luk op, luk i” og ”Sommer i Ramasjang”

Katrine Bille er kendt og elsket af alle børn, som vært på programmer som ”Lille Nørd”, ”Luk op, luk i” og ”Sommer i Ramasjang”. Og onsdag den 19. oktober kl. 11.00 kan du opleve hende på Torvet i City2!

Katrine har desuden udgivet 5 albums med skøn musik til børn og barnlige sjæle. Den seneste udgivelse fra Katrine Bille er albummet “Jorden rundt med Katrine”, fyldt med skønne sange fra hele verden, inspireret af Katrines egen jordomrejse.
Til albummet hører en bog af samme navn, udgivet hos Gyldendal i april 2021.

Med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre. Når Katrine Bille optræder, er det med indlevelse, glimt i øjet og stor entusiasme. Børnene bliver inddraget, danser med og fortæller om deres egne oplevelser med venner, kærester, dyr og drillerier.
Med sig LIVE har Katrine to professionelle musikere, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og spas på scenen.

Sangene, der bliver sunget og spillet, er fra de populære Ramasjang-programmer og fra Katrines egne soloalbums.

Glæd jer til en super musikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien, når Katrine Bille og hendes band spiller koncert!

Se alle efterårsferiens aktiviteter her.