Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Københavns Vestegns Politi besøger City2 og rådgiver om indbrudssikring

Tænd lys! Så klart er rådene, når indbrudseksperter og lokalbetjente besøger alle kommuner i politikredsen i kampen mod juleindbrudstyve.

Torsdag den 17. november kan du møde Københavns Vestegns Politi i City2 fra kl. 15:00-18:30 og få råd og vejledning til at sikre din bolig mod indbrud. Du finder dem på plan 2 - over for Designers Market.

Om indbrudssikring
Tyveknægte foretrækker at arbejde uden at blive opdaget, og derfor er årets mørkeste tid ofte lig med indbrudstid.

Derfor er budskabet lysende klart, når Københavns Vestegns Politis indbrudseksperter og lokalbetjente besøger City2: Tænd lys!

”Lys skræmmer tyven væk, så sørg for at din bolig er godt oplyst ude og inde i den mørke tid, så den ser beboet ud – især når du ikke er hjemme,” siger indbrudsrådgiver Per Hedeman, Københavns Vestegns Politi.

Trods færre indbrud i årets tre første kvartaler, venter nu en tid med mørke og juleindbrud, og derfor er det vigtigt at holde fast og fortsætte de gode takter, der gør livet surt for en tyv: ”Lys virker, og det samme gør gode naboskaber, som holder øje med kvarteret og hinandens boliger og ringer til politiet i en fart, hvis man spotter en tyv, der lusker rundt,” siger Per Hedeman.

Mød Københavns Vestegns Politi i City2 den 17. november og få enkle, konkrete og effektive indbrudsråd til din bolig og gratis tænd/sluk-ure til de første, som kigger forbi. Inviter gerne din nabo, genbo, overbo eller andre med.