Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Danmarks bedste kører race i City2!

Lørdag den 8. oktober og søndag den 9. oktober kan du opleve den danske elite inden for Radiostyrede Racerbiler, køre race på Torvet i City2.

Brøndby Racing Club afholder nemlig race for radiostyrede modelracerbiler, og racet er første afdeling af Danmarksmesterskabet 2022/2023.

Selvom racerbilerne er en tiendedel af normal racerbilstørrelse, fejler farthastigheden ikke noget, og de små, hidsige modelracere når en topfart på ikke mindre end 80 km/t, når der for alvor lukkes op for gassen på den 500 m2 store bane. Kom og oplev spændingen, når de virkelighedstro forhjulstrækkere og de lynhurtige Touring Cars kæmper om æren og vigtige mesterskabspoint.

Blandt deltagerne vil være den tidligere europa- og verdensmester i forhjulstræk, Søren Boy Holst, junior europamester i Touring Car, Kasper Kold Bjerggaard, tidligere junior europamester i Large Scale, Patrick Folman, og mange andre elitekørere fra hele Danmark.

Løbet afvikles med træning lørdag efterfulgt af 3 indledende heats, samt 2 runder indledende heats søndag. På baggrund af resultaterne af disse, deles kørerne op, så de otte hurtigste kører mod hinanden i to tællende af tre A-finaler, der køres søndag, de otte næst-hurtigste mod hinanden i tre andre finaler og så videre. Vinderen af A-finalerne er dagens vinder.

Vi glæder os til at se jer til en dag med fart over feltet!