Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kom til Black Friday 25/11

BLACK FRIDAY I CITY2
Den 25. november slår vi dørene op for årets Black Friday i City2. Kom og find alle vores forretningers fantastiske Black Friday varer, eller få købt julegaverne i god tid. City2 holder åbent fra kl. 08-22 og du kan høre hyggemusik i centeret mellem kl. 15-18.

I samme omgang kan du også besøge Copenhagen Designer Outlet inde ved siden af, som også har vilde tilbud og ekstra rabatter på de i forvejen nedsatte varer.

Butikkernes vilde Black Friday tilbud
Butikkerne i City2 holder Black Friday sammen med os og vi vil op til dagen afsløre hvilke tilbud de har planlagt til årets store shoppedag. Der er meget at spare inden for både børne-, dame- og herremode. Kom i City2 og besøg f.eks. Name It , Bahne og Tøjeksperten som alle har skarpe tilbud til Black Friday. Du kan også gøre et kup hos isenkram- og interiørbutikker som Imerco Home , Køkken&Hjem og BENT.

SE BUTIKKERNES TILBUD HER

Ballonregn med præmier og gavekort for 75.000 kr.
Til Black Friday i City2 vil vi i år lave en kæmpestor ballonregn. Kl. 16 og kl. 20 kaster vi 1.000 balloner ud over Torvet i centret, hvor nogle balloner indeholder præmier og gavekort fra butikkerne. Kom og fang ballonerne, og se om du er den heldige vinder af nogle af de fede præmier. Tag børnene med til Black Friday i City2 og oplev den vilde ballonregn, som er sjov for alle aldre. For at deltage i ballonregn, skal du have en oprettet bruger på City2 appen.
Hent City2 appen

200 goodiebags i løbet af dagen
I City2 er vi i gavehumør til Black Friday. Derfor giver vi 200 lækre goodiebags som du kan få fingrene i, i løbet af dagen. Den første pulje af goodiebags på 100 stk., vil blive frigivet kl. 8, og de resterende 100 gives kl. 14. Vi kører efter først-til-mølle-princippet, så download City2 appen og vær klar med den, når du afhenter en goodiebag.
Hent City2 appen

Danseshows og undervisning
På årets store shoppedag, kan du også opleve dygtige dansere fra danseskolen Casa Bailar. Her kan du blive underholdt af forskellige danseshows og lære danse som TikTok, Zumba, Salsa og mange andre stilarter!
Læs mere

Fodboldfeber
Vi hepper på de danske drenge til fodbold VM 2022! Kom og prøv den oppustelige fodboldskydeskive og deltag i konkurrencer og vind bamser, chokolade og Danmark-merchandise!
Læs mere

Snup aftensmaden i City2 til Black Friday
Når du har shoppet en masse gode Black Friday tilbud og har fået styr på evt. fødselsdagsgaver og julegaver, er du måske blevet sulten. Det lkan vi også klare i City2. Uanset om du er til en saftig burger, lækker italiensk pizza eller forfriskende sushi, har vi i City2 flere gode spisesteder. Besøg f.eks. Café A eller Cecilie’s hvis du er til en kvalitetsburger, eller PIZZA & BRØD hvor du kan få en dejlig sprød og lækker pizza. Er det den japanske specialitet, du er på udkig efter, kan du smutte forbi Sashi Sushi.