Dagligvarer

Besøg Føtex i City2

Dagligvarer – Oplev fantastiske indkøbsmuligheder i City2

I City2 kan du opleve et fantastisk udvalg af dagligvarebutikker, der alle fører et stort, lækkert og friskt sortiment af dagligvarer. Vores forskellige dagligvarebutikker kan derfor byde dig på alt fra enkle og hurtige basisvarer samt de mest nødvendige ting til hjemmet til de mere eksklusive delikatesser og eksotiske dagligvarer.

Vores udvalg af dagligvarer gør det både nemt for dig at finde de hurtige ting til køkkenet og samtidig blive inspireret til aftensmaden eller weekendens store frokostmenu.
I City2 kan du købe stort ind af både drikkevarer, snacks og mad til ugens løb eller forkæle smagsløgene i dagligvarebutikkernes store udvalg af specielle te- og kaffesorter, lækre chokolader og andre gourmetvarer.

Du har også mulighed for at få professionel vejledning til valg af vin, specielle øl og spiritus af det uddannede personale i dagligvarebutikkerne i City2. Dermed kan du vælge netop de drikkevarer, der komplimenterer dit arrangement og din mad bedst muligt.

Er du på udkig efter den perfekte værtindegave eller fødselsdagsgave, der skal kunne nydes med det samme? Så kan du med rette dykke ned i de forskellige specialafdelinger med fyldte chokolader, lækre vine og friske champagner. I specialafdelingerne kan du med garanti finde en lækker og velsmagende gave til ethvert arrangement.

Måske mangler du også bare det perfekte fredagsslik til at starte weekenden på? Vores forskellige dagligvarebutikker har alle et stort udvalg af lækre og velsmagende godter, så du kan forkæle dig selv og dine nærmeste.

Udvalget af dagligvarebutikkerne i City2 er skabt med henblik på at få den perfekte sammensætning af udvalg og kvalitet. Det betyder, at du både kan opleve en fantastisk Føtex og en lækker Lidl.
Du kan også tage en tur i Normal eller klare de hurtigste køb hos Kiosk Bien. Der er tale om butikssammensætning, der giver lidt ekstra inspiration og mulighed for lækkerier til hverdagen.

Indkøbsmuligheder, der gør dagligvareindkøb lidt sjovere

Indkøbsmulighederne i City2 byder ikke blot på et fantastisk og lækkert udvalg af lækre og gode dagligvarer, men byder dig også på bekvemmelighed og inspirerende rammer. Det betyder, at du kan opleve alt fra slagter- og fiskeafdelinger i dagligvarebutikkerne til de hurtige, lækre og nemme kioskvarer, når tiden er knap.

Netop kioskvarerne gør det muligt at stille den lille sult eller forkæle den søde stand, imens du er i gang med shoppingen. Det er også her, at du kan klare de hurtige indkøb i form af snack og dessertslik eller måske få klaret dagens Tips og Lotto.

Om du er på udkig efter inspiration eller dagligvarer til et stort festmåltid, eller om du blot skal fylde køleskabet og køkkenskabene op, så er City2 noget for dig. Vi ses i City2!