Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

The Bagel House

Er du en smagsbevidst kunde, som elsker den klassiske bagel? Så er The Bagel House et besøg værd. The Bagel House laver deres bagels ud fra den klassiske amerikanske tradition, og kvaliteten er altid i fokus. 

Byg din egen bagel

Hos The Bagel House finder du god mad til at tage med på farten. Og du kan bygge din bagel nøjagtigt, som du vil have den. Vælg mellem et hav af lækre dressinger og cream cheese, salater og ingredienser som kylling, bacon, røget laks, avocado, pesto, tomater, rødløg, agurk, majs og oliven. 

The Bagel House tilbyder også lækre sandwich, wraps og salater – og en populær børnemenu til de mindste gæster. Udvalget af kolde drikke spænder fra sodavand, kildevand og safter. Men naturligvis også god kaffe og varm kakao.

Til den søde tand

Hvis du har en sød tand, har vi også altid et lækkert udvalg af den klassiske, amerikanske cheesecake.

Friskpresset juice og milkshakes

Til dig som elsker friskpresset juice, har vi også altid gang i juicepresseren. Kig forbi og nyd mange forskellige varianter! Og til dig som elsker milkshakes, har vi selvfølgelig altid chokolade, vanilie og jordbær på menuen. 

Vi tager hensyn til dine ønsker og allergier

Har du særlige ønsker til din bagel, vil The Bagel House gøre deres bedste for at imødekomme dem. Har du allergi, er det ikke noget problem. Det tager de selvfølgelig hensyn til, så du stadig kan få en god oplevelse i The Bagel House.

Tilbud fra Creme Fraiche

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: