Bog & Idé

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde – Her finder du alt indenfor bøger, kontorartikler, spil, fritidsaktiviteter og gaveartikler. Du finder de nyeste trends og bedste forfattere inden for alt fra krimi, romantik, drama, rejselitteratur, biografier, børnebøger, opslagsværker og meget mere. Alle de nye bøger og bestsellers finder du hos Bog & ide.

Vitaminer til hjernen i City2

Bog & idé er en sammenslutning af boghandlere, som har eksisteret siden 1988. Her finder du det største udvalg af bøger, og hvis ikke lige den bog du leder efter er i vores butik, så kan den helt sikkert bestilles hjem fra en af de 90 andre butikker over hele landet.

Du finder også et bredt udvalg af kontorartikler, papir, mapper, kuglepenne, blyanter og andet tilbehør til både arbejde og hjemmet. Og så selvfølgelig alt det praktiske til skolestart. Her er alt fra penalhus og skoletaske, sjove og lærerige spil og øvehæfter til de mindste.

En medarbejder står klar til at hjælpe dig godt på vej, om det er til skolestart, sommerferielæsning eller noget helt tredje. Find Bog og idé på plan 3 i City2 lige ved grøn indgang.

 

INFORMATION

Tlf.: 43 99 03 87
Website: https://www.bog-ide.dk/boghandler/27100-boi—taastrup
Placering: Plan 3
Se åbningstider her

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt