Sport og fritid

Besøg Bog & Idé i City2

Sport og fritid i City2 – Fra sportsbutikker til hobbyprojekter

Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? I City2 har vi et stort udvalg af fantastisk tilbehør og udstyr i alt fra fodbold og atletik til hobbyprojekter og bøger.
Sport og fritid dækker vidt og bredt og vi har derfor skabt vores udvalg af butikker, så du kan finde sportstøj og udstyr, der passer til din hverdag.

Hvis du derimod leder efter en ny krimiroman, et brætspil eller en kogebog – så er City2 også det rette sted for dig. Vi favner nemlig bredt omkring sport og fritid, så vi har noget for enhver smag.
Derudover kan du også lade din fantasi og din viden få frit løb og gå på opdagelse blandt krimier, noveller, romaner, selvbiografier og meget andet hos vores boghandler i City2.
Du får mulighed for at opleve alt fra bestsellere og kogebøger til malebøger og studiebøger.

Er du også helt vild med brætspil? Du kan opleve et fantastisk udvalg af brætspil, der både udfordrer din evne til at tænke hurtigt og din viden. Du kan finde brætspil, der passer til hele familien, brætspil til de voksne og brætspil til børn. Der findes også adskillelige brætspil, hvor I sammen skal vinde over spillet og I er sikret flere timers underholdning.

I City2 er vi vilde med at bringe venner og familier sammen over alt fra brætspil til sportsaktiviteter.
Hvordan vil du underholdes? Vil du sidde omkring et bord i hjemmet og spille brætspil med en varm kop the eller kaffe? Eller vil du ud og være aktiv i naturen eller i en sportshal?

Sport og fritid i City2 – Alt fra sportstøj til kogebøger

Vores sportsbutikker fører et fantastisk udvalg af sportstøj og sportsudstyr, som du kan bruge til dine fysiske aktiviteter. Om det er fodbold, håndbold, svømning eller spejder.
Sportsbutikkerne i City2 favner bredt og der er samlet sportsudstyr og sportstøj til alle genre og alle sportsgrene.

Vi har sportsbutikker med det nyeste sportsudstyr og professionelt personale, der er klar til at vejlede og rådgive dig.

Er du på udkig efter nye fodboldstøvler, nye shorts til fitness eller måske nyt udstyr til spejder og udendørslivet? Du bliver altid mødt af smil, god service og personlig vejledning i vores sportsbutikker, hobbybutikker og fritidsbutikker. Det sikrer god rådgivning og vejledning, så du altid kommer hjem med netop dét, du kom efter.

Tag en tur forbi City2, besøg vores sportsbutikker og find det sportsudstyr, du mangler.