Pilgrim

Pilgrim i City2

Pilgrim producerer moderne smykker til stilbevidste kvinder. Stilen spænder fra rå styles til en mere romantisk stil. Kollektionerne indeholder både armbånd, ringe, øreringe, halskæder, charms, ørestikker, armbåndsure og meget mere.

Håndlavede smykker i dansk design

Er du på udkig efter et unikt håndlavet smykke i et flot dansk design? Pilgrim er et verdenskendt dansk smykkefirma, der blev grundlagt i 1983. De producerer moderne smykker til både hverdag og fest. Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i smykkebranchen. Pilgrim laver fashionable, delikate og klassiske smykker. Kollektionerne er designet i Danmark af et dygtigt team af designere, der konstant er på udkig efter nye trends og spændende design.

Alle kollektioner er håndlavet og belagt med ægte guld eller sølv, rosa guld eller hæmatit til overkommelige priser så alle kan være med.

Kig forbi hos Pilgrim i City2 og se de nyeste smykkekollektioner, der bestå af årstidens strømninger, de nyeste tendenser og tidløse klassikere i en lækker kombination af former, farver, og materialer.

 

INFORMATION

Tlf.: 25 98 91 35
Website: www.pilgrim.dk
Placering: Plan 2
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt