Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Quick Care City2

På Plan 3 i City2 finder du Quick Care, som udvikler og leverer dynamiske beskæftigelsesrettede indsatser til landets kommuner og jobcentre. Quick Care er specialister i forløb, som får borgere på offentlig forsørgelse tilbage på arbejdsmarkedet. Siden 2007 har Quick Care udviklet kernekompetencerne, og sikrer dig som borger de bedste forudsætninger for at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Quick Care beskæftiger mere end 200 medarbejdere på landsplan, og er fordelt over hele landet. Udover Quick Care i Taastrup, så finder du også en afdeling i 45 andre danske byer, herunder bl.a. Odense, Silkeborg, Favrskov, Tårnby, Skanderborg, Kolding, Stevns og Vejle – uanset hvor du befinder dig i landet, så er der en Quick Care nær dig.

Personalet i Quick Care har over 10 års erfaring med målgruppen, og den høje faglighed sikrer, at du modtager et kvalitetsprodukt. Personalet bliver uddannet gennem Quick Cares eget akademi, hvor de introduceres til en tværfaglig og beskæftigelsesrettet tilgang. Den tilgang sikrer, at borgerne flyttes tættere på arbejdsmarkedet.

I Quick Care i Høje Taastrup arbejder man med en vidensbaseret, datadrevet og resultatorienteret indsats, som styrker både borgere og medarbejderne. Quick Care er landets største leverandør af og samarbejdet med over halvdelen af landets kommuner vidner om den faglige dybde, der indgår i produkterne. For personalet hos Quick Care er målet at blive den foretrukne samarbejdspartner for offentlige og private organisationer, som ønsker at alle borgere kan opnå det bedst mulige arbejdsliv.

Et enkelt koncept

Konceptet er enkelt: Quick Care vil skabe de bedste mulige vilkår for at påbegynde, fastholde eller genplacere på det danske arbejdsmarked. For personalet i Quick Care Taastrup er det vigtigt, at du som borger føler dig tryg og at du får den afklaring, du har behov for. Derudover er det vigtigt for personalet, at I sammen når de målsætninger, der er sat, og at du bliver opkvalificeret og klar til at indtræde på arbejdsmarkedet igen.

Hos Quick Care i City2 står personalet klar til at tage imod dig og sammen får I planlagt en individuelt tilpasset og helhedsorienteret indsats. Sammen får I lagt en handlingsplan, som opbygger dine kompetencer, så du kan håndtere dine udfordringer eller så du kan få afklaret dine skånehensyn.

Ved Quick Care i City2 finder du en unik forening af sundheds-, sociale- og beskæftigelsesfaglige kompetencer, som skal hjælpe med at få dig ud af arbejdsløsheden. Quick Care arbejder for at skabe et værdifuldt arbejde for alle, og produkterne henvender sig til dig, som oplever en barriere i forhold til at komme ud på arbejdsmarkedet igen enten i form af en fysisk lidelse eller en psykisk mistrivsel.  


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: