Personlig pleje

Besøg HTV Beauty i City2

Personlig pleje i City2 – Til dit indre og dit ydre

I City2 kan du finde et fantastisk udvalg af produkter og services til personlig pleje. Du kan nemt og hurtigt gå fra butik til butik i centret og blive inspireret til selvforkælelse med personlig pleje i verdensklasse. Personlig pleje i City2 dækker over alt fra skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger.

Du kan gå rundt i City2 og blive inspireret af vores butikker med personlig pleje, skønhedsprodukter og skønhedsbehandlinger. Du kan finde produkter til den daglige pleje af kroppen, hvor du blandt andet kan finde forskellige cremer, olier, lotions, shampoos og andet, der styrker kroppens sundhed og velvære.

Den personlige pleje skal ikke blot sikre, at din krop og din hud har gode vilkår og trives fint. Den personlige pleje skal også give dig et løft til selvtilliden og gøre, at du føler dig tilpas.
I vores butikker i City2, hvor du kan finde produkter og services til din personlige pleje, kan du også finde produkter til din familie og dine venner. Den personlige pleje kommer også indefra, hvor kosttilskud og naturlægemidler hjælper og styrker kroppen.

Det kan også være, at du har gjort dig fortjent til en ekstra forkælelse i form af pleje og skønhedsbehandlinger. I City2 kan du blandt andet få alt fra mani- eller pedicure til voksbehandlinger og farvning af vipper.

Find dine skønhedsprodukter i City2

Skønhedsprodukter og personlig pleje kan både bruges som problemløser eller som ekstra forkælelse. Fælles er det dog, at det giver et ekstra selvtillidsboost i hverdagen.
De forskellige skønhedsprodukter bliver også test i det danske vejr og klima, hvor det kan være solskin og lunt i vejret den ene uge og den anden uge kan byde på hård vind og lave temperaturer.

Disse skift i vejret har stor indflydelse på din huds og din krops velvære og det er derfor vigtigt, at du passer godt på dig selv. Når din krop og din hud er velplejet, vil du automatisk føle dig bedre tilpas.

Er du på jagt efter den perfekte gave? Til din kæreste, din mor, din far, din bror eller måske en veninde? Skønhedsprodukter til den personlige pleje er fantastiske gaver og det er ofte en gave, der vil blive værdsat og taget i brug med det samme.

Personalet i vores butikker i City2 er altid klar til at hjælpe og rådgive dig i din gavejagt og du vil altid kunne finde den perfekte fødselsdagsgave i City2.