Synoptik

Synoptik i City2

Synoptik har synet i fokus. Og kundetilfredsheden er helt i centrum. Synoptik er særlig, fordi de er de eneste i landet, der laver certificerede synsprøver. Her kan du gratis, helt uden tidsbestilling, få lavet en synstest. Synoptik forhandler kvalitetsbriller og kontaktlinser til lave priser og tilbyder gratis hjælp og rådgivning fra de dygtige brillestylister, der er uddannet af Dennis Knudsen.

Synoptiks historie

Vidste du, at Synoptik startede i et samarbejde med den danske sygekasse, hvis formål var at tilbyde briller til lavere priser?

Synoptik hed oprindeligt Sygekassernes Optik og blev grundlagt i 1931 af Sophus Robert Delfer. Han var en social bevidst brillegrosist, der indgik et samarbejde med sygekasserne om at tilbyde billigere briller til danskerne. Ved hans død i 1949 blev Synoptik-fonden stiftet, hvis fokus var at støtte tiltag, der fremmer øjensundheden i Danmark. Fonden donerer hvert år millioner af kroner til uddannelse og forskning indenfor optik.

Grundet den lange ventetid hos øjenlægerne, besluttede sygekasserne i 1960erne at give optikerne lov til at lave synsprøver og Synoptik-fonden spillede en væsentlig rolle i at uddanne de mange optikere. Og da sygekasserne blev nedlagt til fordel for den offentlige sygesikring i 1973, skiftede Sygekassernes Optik navn til Synoptik.

Banebrydende kontaktlinseopfindelse

1-dagskontaktlinsen blev, med støtte af Synoptik, opfundet i 1982.  Synoptik blev således de første i verden til at forhandle denne form for kontaktlinse. Dengang var antallet af kontaktlinsebrugere under 1% af befolkningen. I dag bruger 14% af danskerne kontaktlinser.

Synoptik har lige fra starten tilbudt danskerne den bedste service og været med til at gøre livet markant lettere for folk med synsproblemer. Synoptik har fra starten tilbudt de bedste priser og mest innovative produkter indenfor briller og kontaktlinser.

Synoptik er den førende danske optiker, så kom ind i City2 og få kyndige råd og vejledning fra en af de dygtige medarbejdere.

Du finder Synoptik på 2 plan i City2, Taastrup.

 

INFORMATION

Tlf.: 43 71 13 61
Website: www.synoptik.dk
Placering: Plan 2

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt