SATS

SATS i City2 – Dit fitnesscenter i Taastrup

I lyse og lækre lokaler i City2 finder du SATS i Taastrup. Her finder du moderne træningsudstyr, højt kvalificerede personlige trænere, der kan sammensætte det helt rigtige træningsprogram til dig, og det største og bedste udbud af holdtræning i hele Norden.

SATS fitnesscenter i City2 har fantastiske træningsmuligheder samt en afslappet spaafdeling, hvor du kan give dig selv lidt velfortjent forkælelse efter dagens træning. I SATS Taastrup finder du også et hyggeligt loungeområde, samt et stort træningsområde forbeholdt kvinder, hvor der hver dag er holdundervisning i en afskærmet sal med smukt ovenlys.

SATS – Nordens største Fitnesscenter

Hos SATS er træning mere end bare træning. SATS giver deres medlemmer de bedste faciliteter og koncepter samt den rette vejledning og motivation. Det betyder, at du kan komme i form og opnå lige præcis dine motionsmål. Med åbningstider og masser af hold, fra tidlig morgen til sen aften, kan du opnå træning, der passer lige ind i din travle hverdag. Det sikre den bedste træningsoplevelse og de bedste resultater – hele livet.

 

INFORMATION

Tlf.: 43 71 05 43
Website: www.sats.dk
Placering: Plan 3
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt