Nordisk Film Biografer

NORDISK FILM BIOGRAFER – Byens bedste biograf i City2 med alle de nye film

Biografen i City2 er byens hyggeligste biograf! Tag din veninde, kæreste eller familie med i biografen i City2, hvor der er massevis af film at vælge imellem.
Vi byder på en sjov og underholdende dag med alt hvad der hører til en god biograftur: Popcorn i spandevis, slik og snacks fra dine favoritmærker og selvfølgelig en kæmpestor cola.

Biografen i City2 viser alle de nye og populære film, som du bare skal se og i alle genrer – så der skal nok være en film til netop din smag.

Høje Taastrup Biograf – Din personlige favoritbiograf i City2

Høje Taastrup Biograf i City2, er en del af Nordisk Film Biografer med over 1.000 sæder fordelt på syv sale. Vi viser alle de nye og populære film, som du bare skal se i en moderne biograf.
Så tag enten din veninde, kæreste eller hele familien med under armen til den helt nye film, som alle dine venner snakker om i Høje Taastrup Bio i City2!

Høje Taastrup Bio i City2 tilbyder desuden også Babybio hver torsdag i måneden kl. 12.00 (der kan være ændringer ved skoleferier mm.), med adgang til puslebord, mikrobølgeovn samt gratis kaffe og the.Derudover tilbyder Høje Taastrup Bio også SeniorBio hver første onsdag i måneden kl.14., hvor der serveres gratis kaffe og kage.

Endelig, så har City2 3000 gratis p-pladser, så du kan roligt parkere din bil og nyde filmen.
Der er 4 timers tidsbegrænsning på parkeringspladsen, men du kan helt gratis forlænge din parkering på skærmene der er opsat i Informationen og ved biografen.

Hos Biografen sørger de for at spritte af mellem hver forestilling.

 

INFORMATION

Tlf.: 70 13 12 11
Website: www.nfbio.dk/taastrup
Placering: Plan 2
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt