GLS

GLS pakkeshop

Du kan nemt og hurtigt hente dine pakker i GLS pakkeshop, som ligger lige ved siden af Bog & Idé på plan 3 i City2.

GLS pakkeshop bruges som leveringsform af mange webshops, så det bliver så nemt for dig som muligt at handle online uden at skulle bekymre dig om at være hjemme på et bestemt tidspunkt for at modtage din pakke. Du kan afhente din pakke hos GLS, når det passer bedst for dig, inden for pakkeshoppens åbningstid.

Fra og med den 1. februar 2021 er det kun muligt for GLS-kunder at købe pakkelabels online. Det er dermed ikke muligt at købe pakkelabels i PakkeShoppen efter den dato.

Hvis du fremover skal sende en pakke, skal du klikke ind på www.sendmedGLS.dk og købe din pakkelabel.
Du vil derefter modtage en QR kode på din telefon, som skal fremvises i pakkeshoppen, og så vil butikken printe din pakkelabel.

Sådan afhenter du dine pakker hos GLS

Når du har modtaget besked via mail eller sms om, at din pakke er klar til afhentning hos GLS, er alt du skal gøre at medbringe pakkenummer og ID, som enten kan være dit kørekort eller dit sygesikringsbevis. Vær opmærksom på, hvornår du senest skal have afhentet din pakke. Ofte vil dette være inden for 10 hverdage.

 

Nu kan du også sende dine pakker fra GLS shoppen

Skal du sende pakker til ind- og udland, er det nu også muligt at gøre dette via shoppen. Her får du en nem og pålidelig pakkeservice, så du kan få dine pakker sikkert og hurtigt frem til deres destination.

Når du sender pakker, er det en god idé, at du sørger for, at pakken har en solid emballage, som beskytter indholdet godt. Vær opmærksom på, at en pakke højst må veje 20 kg., hvis du skal sende via GLS.

Klik ind på www.sendmedGLS.dk og køb din pakkelabel.
Du vil derefter modtage en QR kode på din telefon, som skal fremvises i pakkeshoppen, og så vil butikken printe din pakkelabel.

 

Prøverum – så du hurtigt kan teste de købte varer

Hvis du skal afhente tøj fra en webshop og ønsker at finde ud af, om tøjet er i den rigtige størrelse med det samme, så kan du bruge prøverummet i GLS pakkeshoppen. Her kan du med det samme vurdere, om du har behov for at sende dit købte tøj retur. Det sparer dig for turen frem og tilbage fra dit hjem, og du kan i stedet hurtigt sætte returlabel på pakken og sende den tilbage til afsender.

Placering

Du finder GLS ved siden af Bog & Idé på plan 3 i City2

 

INFORMATION

Placering: Plan 3
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt