Øvrige faciliteter

Besøg Høje Taastrup Fysioterapi i City2

Biograf, øvrige faciliteter, services og meget mere i City2

City2 er ikke ”blot” et storcenter med et fantastisk udvalg af butikker og lækre spisesteder.
Du har også mulighed for at finde øvrige faciliteter og services i City2, så du kan klare dine indkøb sammen med dine andre gøremål i hverdagen.

Vi har to forskellige apoteker i City2, i form af City2 Apoteket og Taastrup Apotek, hvor du kan hente alt fra håndkøbs- og receptpligtig medicin til kosttilskud og vitaminer.

Du kan også finde en lækker SATS i centret og klare en fed træning under lækre omgivelser og på fantastiske faciliteter. Du har mulighed for at opleve en helt igennem fantastisk træningsoplevelse og kombinationen af fitnesscentret og de nærliggende indkøbsmuligheder, gør det nemt at klare begge på én tur.

Hvis du har fået problemer med kroppen, kan du ligeledes søge behandling hos
Høje-Tåstrup Fysioterapi, hvor 5 fysioterapeuter og en fysioterapiassistent står klar til at hjælpe og behandle dig. Du kan endvidere besøge Post Danmarks Postbutik i Bog & Idé og klare dine forskellige gøremål med forsendelse og afhentning af pakker.

City2 – Aktiviteter, arrangementer og ekstra service

Foruden fantastiske butikker, lækre spisesteder og fantastiske omgivelser kan du ligeledes opleve Nordisk Film Biografen Taastrup i City2. Med hele 1.001 sæder fordelt på 7 fantastiske sale, kan du opleve de nyeste biograffilm, med fantastisk billedkvalitet, behagelige sæder og forbløffende lyd.

City2 er er storcenter for dig, der ønsker det hele samlet. Lige fra indkøb af dagligvarer og beklædning til lækre spisesteder og underholdning i verdensklasse. Vi ses i City2.