Kids Coolshop

KiDS Coolshop – Kæmpe udvalg af legetøj til børn i alle aldre

KiDS Coolshop er et stort legetøjsmekka for børn i alle aldre – lige midt i City2.

Vi byder dig og dine børn velkommen til Storkøbenhavns første KiDS Coolshop, hvor vi åbner dørene op for et kæmpe univers af alt det børnelegetøj, du og dine børn kan forestille jer og fra jeres absolut yndlings legetøjsmærker.
Gå på opdagelse i det store legetøjsmekka for børn – Der er massevis af legetøj til både drenge og piger, så dine børn går ikke skuffet fra KiDS Coolshop. KiDS Coolshop tilbyder en masse legetøj, sjov og leg for dine børn og resten af familien.

Børnelegetøj for enhver smag i KiDS Coolshop i City2

KiDS Coolshop bliver dine børns absolut yndlingslegetøjsbutik. Vi har et kæmpe udvalg af legetøj til dine børn. Der er også legetøj for de helt små og et stort udvalg af babylegetøj, hvor du både finder aktivitetstæpper, badelegetøj, gåvogne og gyngeheste, som kan underholde den lille.
Derudover er der bamser, plysdyr, biler, tog og køretøjer, brætspil, dukker og dukkehuse bl.a. fra Barbie, musikinstrumenter, puslespil, børnebøger, udendørs legetøj, løbehjul og løbecykler, motorisk legetøj og ikke mindst sjove konstruktionslegetøj i populære mærker som LEGO og Brio togbaner.

KiDS Coolshop i City2, er legetøjsuniverset med sjov og leg for dine børn og hele familien.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

INFORMATION

Telefon: 8853 4010
Placering: Plan 2
Se åbningstider her

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt