Quint

qUINT i City2

Hos qUINT i City2 finder du de nyeste trends indenfor mode. qUINT er en multibrand-butik, som forhandler tøj til mænd fra de mest populære brands, upcoming trends og innovative styles. Det handler om at have de nyeste og mest eftertragtede brands for at kunne matche tidens tendenser bedst muligt og give den bedste service til kunderne.

Stemningen i butikken er laidback, chill og nede på jorden. Om du vil lade dig inspirere, tale trends eller finde de nyeste sneakes, så står personalet klar til at hjælpe med at sammensætte det perfekte outfit.

De nyeste trends indenfor streetstyle til mænd

Ideen til qUINT kommer fra USA, hvor tanken var at åbne en unik multibrand butik, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30 år. Her er de nyeste og mest eftertragtede brands med til at servicere kunderne bedst muligt. Sortimentet består bl.a. af Carhartt, Lacoste, The North Face, Le Baiser, Adidas, Levi’s, Nike, Puma og mange flere. Kig forbi butikken på plan 2 i City2 og bliv opdateret på de nyeste trends indenfor streetstyle og herrefashion.

 

INFORMATION

Tlf.: 43 71 40 18
Website: www.quint.dk
Placering: Plan 3

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt