Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Skab glæde med smukke blomster fra Design Flower

Design Flower i City2 er en blomsterhandel med mere end 20 års erfaring indenfor blomsterbranchen, og de er yderst kompetente, servicemindede og professionelle.

Hos Design Flower laver de alt fra unikke variationsbuketter, brudebuketter, almindelige buketter, bårebuketter, samt meget flere i blomsterdekorationer til store arrangementer såsom bryllup, konferencer, begravelser mv.

Det er udelukkende friske blomster, samt et stort og varieret udvalg i alle regnbuens farver. Deres speciale er blomsterbinding, hvor buketten sammensættes nøjagtigt efter dine ønsker. Her får du altså mulighed for at sætte dit eget personlige præg på buketten.

Ydermere tilbyder Design Flower et bredt udvalg af potteplanter, potter, dekorationer, blomstertilbehør, samt vin og chokolade – så du har alt, hvad du skal bruge til din næste værtindegave. Deres gavekasser fås med diverse lækkerier og specialiteter – det kan være alt fra bamser og chokolade til specialøl og kvalitetsrom.

Sig det med blomster

Vi har i mange hundrede år givet blomster til hinanden som et symbol på vores følelser, såsom kærlighed, taknemlighed eller omsorg. Vi giver ofte blomster, når det kan være svært at sætte ord på vores følelser. Men ved faktisk ikke præcis, hvordan denne tradition opstod eller hvornår. Dog findes der fortællinger helt tilbage til det gamle Grækenland, Rom, Kina og Egypten, der viser at blomster var en del af de sociale skikke.

Der kan være stor forskel på hvilken blomst vi sender, og hvad denne symboliserer. Fx forbinder vi ofte røde roser med kærlighed og den er derfor meget populær til valentinsdag. Der kan også være en symbolik i, hvor mange blomster vi giver. Fx kan én rose betyde én ting, syv roser en anden ting og ti roser en helt tredje ting. Det er derfor ikke altid helt ligegyldigt hvilken blomst du vælger, samt antallet af blomsten.  

Besøg Design Flower i City2

Kender du en, der skal forkæles med en smuk og farverig buket? Om du vil forkæle dig selv, sende en kærlig tanke afsted til en af dine nærmeste med en buket blomster, eller du vil markere en begivenhed, så har Design Flower et stort udvalg af smukke og friske buketter til enhver lejlighed, og kan med garanti sende dig afsted med lige præcis det, du skal bruge.

Du finder Design Flower, i City2, på Plan 3 over for Føtex. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.


Tilbud fra Design Flower

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: