Zizzi

Zizzi i City2 – Plus size modetøj til kvinder

Hos Zizzi i City2 finder du masser af modetøj til plus size kvinder. Du finder masse af plus size kjoler, plus size jakker, plus size bikinis, plus size badedragter, leggins, hverdagstøj og accessoires. Hos Zizzi finder du alt i modetøj til kvinder størrelse 42-56.

Danmarks førende modebutik til kvinder i store størrelser

Hvorfor skulle kurvede kvinder nøjes med kedeligt hverdagstøj, når andre kvinder kan få mode?

Siden år 2000 har Zizzi været en af de vigtigste spillere indenfor curvy fashion. Her er ingen stigmatisering men masser af spændende og smart modetøj til kvinder i størrelserne 42-56. Zizzi’s tag-line ”We Love Curves” afspejler en ægte passion for forbrugerne og deres behov. For Zizzi er det et spørgsmål om at fokusere på personlighed og de nyeste trends indenfor plus size mode.

Inspiration til kvinder med fyldige former

Cool Curvey fashionistas står ved deres figur og er stolt af deres kurver. Derfor har Zizzi besluttet at lave mode med masser fine detaljer, kvalitet og facon, som passer lige præcis til de kurvede former. På den måde er Zizzi’s tøj med til at fremhæve lige de ting, som får din krop til at fremstå fra sin bedste side. Som fashion leverandør fortolker Zizzi kontinuerligt upcoming trends og tendenser og kombinerer det med viden om pasform og materialevalg, der fremhæver de kvindelige kurver.

Zizzi leverer spændende kollektioner med masser af inspirerende, attraktive produkter, unikke farvekombinationer, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dækker enhver kvindes behov.

Find Zizzi ved Gul indgang på plan 3.

 

INFORMATION

Tlf.: 53 39 15 73
Website: www.zizzi.dk
Placering: Plan 3
Se åbningstider her

 

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt