H&M

H&M i City2

Hendes & Mauritz (forkortet H&M) præsenterer næsten sig selv. Den svenske tøjkæde har specialiseret sig i et bredt udvalg af moderigtigt tøj til både kvinder og mænd, børn, gravide og teenagere. Det er moderigtigt tøj til kvalitets- og prisbevidste kunder.

H&M’s historie

H&M blev etableret i Sverige i 1947. Den har ligget i Danmark siden 1967 og er en af landets største og mest populære tøjkæder. H&M sælger både dame-, herre- og børnetøj, tøj målrettet unge (kaldet Dividet), tøj til store størrelser og ventetøj. H&M sælger også accessoires og kosmetik. Senest er der også blevet tilføjet en organic bæredygtig tøjlinje og kæden samarbejder ofte med kendte designere om nye eksklusive kollektioner.

H&M er derfor ikke længere en tøjkæde, der udelukkende kan associeres med billig sæsonbetonet og trendbasseret tøj. H&M er fortsat den foretrukne tøjkæde for den prisbevidste forbruger, men også den miljøbevidste forbruger, som gerne vil have bæredygtige sunde og miljørigtige alternativer. I H&M i City2 finder du således også den nye Conscious linje, som giver dig bæredygtig fashion.

Hvor finder du H&M i City2

H&M spænder over 2 etager i City2. Du finder H&M lige ved blå indgang på plan 2 og plan 3. Find mere information på oversigtskortet.

 

INFORMATION

Tlf.: 70 10 23 31
Website: www.hm.com/da_dk/
Placering: Plan 2+3
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt