Normal

NORMAL i City2 – Normale varer til ekstraordinært lave priser

NORMAL er en dansk butikskæde, der sælger helt normale mærkevarer til discountpriser.

Her sælges der helt normale ting som du bruger i din hverdag – fx rengøringsmidler, shampoo, sæbe, makeup og hygiejneprodukter. Du finder også mere almindelige dagligvarer, slik, hundemad og meget mere.

NORMAL er i stand til at konkurrere på markant lavere priser, fordi de importerer varer fra distributører overalt i EU. På den måde kan de købe varerne dér, hvor de er billigst og samtidig undgå fordyrende mellemled. På den måde kan du ofte spare 30%-60% sammenlignet med den gennemsnitlige danske markedspris.

Dagligvarebutik og personlig pleje til faste lave priser

Hos NORMAL kan du købe dagligvarer, hygiejne- og personlige plejeprodukter til faste lave priser. Men NORMAL er meget mere end kendte mærkevarer til gode priser. Her findes også et stort sortiment af produkter, som du ikke finder andre steder. Her kommer hele tiden nye spændende internationale varer, unikke ansigtscremer, som ikke sælges i andre butikker eller som du ellers kun kender fra udlandet. Der venter altid en ny oplevelse rundt om hjørnet og nye spændende varer parat til at blive prøvet af.

Du finder NORMAL i City2 i Taastrup på plan 2 midt mellem grøn indgang og hvid indgang.

INFORMATION

Tlf.: 22 20 79 75
Website: www.normal.dk
Placering: Plan 2
Se åbningstider her

 

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt