ØnskeBørn

Ønskebørn – Alt til baby og barn i City2

Velkommen til Danmarks største baby- og børneudstyrsbutik; velkommen til ØnskeBørn i City2.

ØnskeBørn har i dag 29 butikker med alt fra børnetøj til babyalarmer, barnevogne og børnemøbler. Den nye megastore i City2 er ØnskeBørns største butik på mere end 2000 m2. Butikken har, ud over et stort salgsområde, et rigtig flot testområde til barnevogne, hvor man har mulighed for at teste underlaget (sand, brosten, græs) og dermed vælge den helt rigtige barnevogn.

Butikken indeholder også et fint legeområde og pusleplads, samt babylounge med et mini-køkken med mulighed for opvarmning af mælk og mad, samt kaffe og te til forældrene.  Og som et ekstra plus er butikkens toiletter så store, at forældrene kan have barnevognen med ind.

Ønskebørn Taastrup

ØnskeBørn ligger i City2 med indgang lige ved en p-plads (ved hvid indgang), så det er nemt at komme til og fra butikken. Og med egne parkeringspladser lige ved indgangen, kan man som kunde nemt teste, om barnevognen kan være i bilen – og som en yderligere service, kan autostolen blive monteret, hvis man ønsker det, så man er sikker på, at den sidder korrekt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Danmarks Største ØnskeBørn!

Kontakt butikken på e-mail på city2@onskeborn.dk

 

INFORMATION

Tlf.: 39 39 07 77
Website: www.onskeborn.dk
Placering: Plan 2
Se åbningstider her

 

Se oversigtskort

<– Tilbage til butiksoversigt