Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

BENT 

BENT er en lidt skør butik. Vi er fjollede, vi keder os aldrig og så leger vi os igennem det meste. Vi elsker oplevelser og sætter en ære i, at netop oplevelsen skal være i top. Sådan er stemningen og atmosfæren hos BENT.

”Til hverdag og fest er BENT bare bedst”

Hos BENT siger vi ”Til hverdag og fest er BENT bare bedst” – det gør vi, fordi vi har et kæmpe udvalg af pynt til alle fester. Hos os kan du, med sikkerhed, finde det, som er tidens musthaves til at fuldende din fest. Om det er en børnefødselsdag, 18-års, 40-års, babyshower eller gender reveal. Hos os finder du også fyldte balloner med helium til Danmarks skarpeste priser. Du kan også købe en heliumtank og selv fylde dine balloner.

Vores butikker rummer også ting, som du står og mangler i din hverdag. Det kan være små fødselsdagsgaver, et panserglas til din mobil eller ting og sager til penalhuset, hvis det trænger til en opfyldning. Mulighederne hos BENT er mange, og har du set noget på de sociale medier, så er det altid en god idé at tjekke, om det måske sælges i BENT. Vi er nemlig altid med på trenden!

Trænger du til at forsøde tilværelsen, så er BENT stedet! Vi har et overdådigt udvalg af slik og lækkerier fra hele verden. Vi elsker at have et anderledes og skævt varesortiment, som altid har et tvist. Vi forhandler derfor en lang række varer, du ikke kan opstøve andre steder.

Café med bubblethe, milkshake, kaffe og kage m.m. 

Dit besøg og din oplevelse i BENT kan altid kombineres med et køb i vores café. Vores café tilbyder alt fra kolde fristelser som bubblethe, milkshake, iskaffe mm., varme lækre kaffer og chokolader. Til den søde tand har vi kager, som, ligesom butikkens varesortiment og resten af cafeens udvalg, er præget at tidens trends. Disse ting kan nydes i BENT, men du kan også altid vælge det som ”to go”.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen i BENT i City2!

Tilbud fra Creme Fraiche

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: