Åbningstider denne uge

Mandag

11:00-19:30

Tirsdag

11:00-19:30

Onsdag

11:00-19:30

Torsdag

11:00-19:30

Fredag

11:00-19:30

Lørdag

11:00-19:30

Søndag

11:00-19:30

Flere åbningstider

Arhaan Thai - En autentisk madoplevelse

I 2018 kunne Arhaan Thai i Taastrup for første gang slå dørene op til en fantastisk madoplevelse i deres flotte restaurant i City2. I restauranten bliver du mødt af et dygtigt team, der byder dig på en autentisk stemning, hvor kvalitet og oplevelse er i højsædet.

Thaimad er blevet enormt populært i Danmark, og for mange bringer det fantastiske minder frem af fjerne himmelstrøg, når man belønner sin smagsløg med en lækker varm rød karry eller en Pad thai, der mest af alt minder dig om en strand i Thailand.

Med den store popularitet, er der selvfølgelig kommet flere restauranter til – hvilket i nogle tilfælde kan give den manglende stemning – det garanterer vi, at du ikke vil mangle hos Arhaan Thai. For mangler handler en god madoplevelse om mere end bare maden, men også kulturen omkring oplevelsen.

Teamet hos Arhaan Thai bestræber sig altid på at levere en autentisk thailandsk madoplevelse, hvad enten du bestiller rød karry, Pad Thai, forårsruller eller en af de mange andre lækre thairetter.

Det thailandske køkken

Det thailandske køkken er ofte kendetegnet ved at bestå af supper, fisk og skaldyr, samt kylling og andre typer af kød. Dertil er der masser af grøntsager, hvortil man serverer nudler eller ris til retterne.

Udover ingredienserne, så er det thailandske køkken i høj grad også kendt for at byde på meget stærke og krydrede retter, der kan starte en fest i smagsløgene. Hvis man ikke er til de stærke retter, så findes der også mange lækre milde retter. Retterne bliver anrettet flot med fine dekorationer.

Det thailandske køkken er igennem mange år blevet påvirket af de omkringliggende lande. Fx er det nordlige Thailand blevet påvirket af Kina og Burma, som begge grænser op til Thailand. I den nordlige del af Thailand er klimaet køligere, hvilket også giver bedre forhold til grøntsager, som er en stor del af det thailandske køkken.

Take-away så det passer dig

Lad Arhaan Thai levere din næste thai-madoplevelse. Hos Arhaan Thai er det nemlig muligt både at få din take-away leveret eller at du kan afhente det i restauranten. Du kan bestille din-take away online.

Besøg Arhaan Thai i City2

Elsker du frisklavet thaimad, og kunne du tænke dig at få en autentisk madoplevelse i lækre omgivelser? Så er Arhaan Thai i Taastrup helt klart et besøg værd.

Du finder restauranten i City2 på plan 2, lige ved Grøn Indgang. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.


Tilbud fra Arhaan Thai

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Bubble tea, softice

Bubble House

Velkommen til ‘Bubble House’ – en spændende ny butik i Staderne i City2! Her kan du få stillet din lækkersult med alt fra candyfloss og softice til slik og slushice. Du finder også den meget populære ‘Bubble tea’ i mange forskellige smagsvarianter!

Café A i City2, Taastrup

Café A

Café A i Taastrup byder på høj kvalitet til lave priser i Vestegnens største shopping center – City 2. Her serveres brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbyder vi lækre cheesecakes til din kaffe.

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med

Café Crema

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med masser af personlighed og sjæl.

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Se alle spisesteder her