CAFE A

Cafe A i Taastrup byder på høj kvalitet til lave priser i Vestegnens største shopping center – City 2.
Vi tilbyder brunch, frokost og aften menu, og som noget helt nyt tilbyder vi lækre cheesecakes til din kaffe.
Du finder os ved rød indgang ved siden af Silvan.

For forespørgsler på bordreservation samt andet, kan caféen kontaktes via Telefon: 43 43 04 90

Hjemmeside: www.cafe-a.dk

SUNSET BOULEVARD

Maven rumler. Tungen er tør. Benene er trætte. Hvad gør du? Besøg vores restaurant i Taastrup, tag en pause og snup noget lækkert.

Du kan nyde din favorit eller prøve noget nyt. Har du fået smagt vores nye sandwich i rustikt rugbrød eller grillet baguette.

Eller hvad med en fuldvoksen Herefordburger? Den har en sprød, flækket bolle, smeltet ost og en saftig bøf af 170g Herefordkød. Du kan få den med bearnaise eller chipotle.

Den er lækker, og den er til dig.

Telefon: 41 99 7405

Hjemmeside: www.sunset-boulevard.dk

ORIGINAL COFFEE

Hos Original Coffee serveres der kvalitet i hver eneste kop. Original Coffee er en “Speciality Coffee Shop”, hvor kvalitet, smag og personlig service går hånd i hånd.

En god kaffebar er ikke kun en kaffebar med plads til alle, og hvor enhver kan nyde kaffen. En god kaffebar skal invitere til nye forbindelser, om så det er kærlige eller professionelle. Hos Original Coffee finder du også friskristet filterkaffe på hylderne, så kig forbi og vælg netop den, som passer til dig.

Original Coffee er for 3. år i træk er blevet kåret til ”byens bedste kaffebar”.

CAFE CREMA

Café Crema er en café & restaurant med et italiensk & fransk præg beliggende i City 2, Taastrup. Vi ligger på plan 1, og det er vores ambition at skabe et sted med personlighed og sjæl. Caféen er stedet, hvor man spiser sin brunch og læser dagens avis, går hen i frokostpausen og spiser en lækker sandwich eller salat, eller nyder en god kop kaffe i hyggelige omgivelser. Vi serverer god mad til rimelige priser. Vores kunder føler sig velkomne, idet vi byder på dejlig og hyggelig atmosfære og engageret personlig betjening. Vi ses på Café Crema.

Telefon: 43 71 44 77

eventbanner_spisesteder_exotic_mix_617x225px

EXOTIC MIX

Hos Exotic Mix finder du alverdens nødder, tørrede frugter og chokolader.

Telefon 71 96 96 68
Hjemmeside: www.exoticmix.dk
Mail: support@exoticmix.dk

MC DONALD’S

Har du nogensinde tænkt over, hvilke råvarer maden hos McDonald’s er lavet af? Her har du muligheden for at følge maden hele vejen fra jord til bord. Vi er nemlig stolte af den kvalitet, vi serverer til vores mange tusinde gæster hver eneste dag.

Hos McDonald’s har vi en række krav til vores leverandører og til den kvalitet, de leverer. Simpelthen fordi vores gæster kan og skal forvente at få den samme høje kvalitet hver gang. Vi stiller også høje krav til dyrevelfærd og medarbejderforhold, som i mange tilfælde er strengere end de krav, som vi af myndighederne er forpligtet til.

Telefon: 43 99 80 66

Hjemmeside: www.mcdonalds.dk

Foto: Richard Davies

CITY KEBAB

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos Yakup. Yakup skærer selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Yakup har formået at lave et af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfood.

PARADIS IS

Ideen til Paradis kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og glæde går hånd i hånd. Isen blev tilpasset til danskerne ved blandt andet at mini­mere fedtindholdet og benytte friske og naturlige råvarer. Samtidig skulle det være et koncept, hvor isen blev produ­ceret dagligt – så frisk som muligt var ideologien. Derfor er kvaliteten også i højsædet hver dag, og hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag.

PARMA & PASTA

Parma & Pasta er et autentisk italiensk stade med masser af italienske specialiteter og lækkerier. Parma-området i det nordliste Italien er kendt som ”Food Valley” på grund af sin unikke gastronomiske kultur. Hos Parma & Pasta kan du smage frisk, hjemmelavet ravioli med forskelligt fyld, samt frisk pasta med hjemmelavet italiensk sauce. Prøv også den unikke Parma-sandwich (Torta Fritta) med parmaskinke og Stracchino-ost, samt mange andre specialiteter fra Parma. Smag på den 36 måneder gammel ‘parmigiano’ og vores friskskårede parmaskinke, hvis smag ikke kan sammenlignes med færdigpakkede produkter. Prøv også den sprudlende Lamsbrusco-vin, som drikkes afkølet en sommerdag på terrasse eller altanen. Matteo og Filippo står i stadet og laver de bedste retter fra Parma, og du bestemmer selv om maden skal nydes i Staderne eller om du vil tage den med hjem.

Se menukortet her.

PUNJABI FOOD

Kig forbi Punjabi Food i Staderne. Her serveres ægte, pakistansk mad med aroma; lækre varme retter og sunde salater – der er masser af valgmuligheder med alt lige fra butter chicken, lamme- og oksekød og pakistanske snacks som samosa og pakhora. Hvis du er på farten, så tilbyder vi også take away. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en unik smagsoplevelse og give et indblik i krydderiernes verden. Vi står altid klar til at byde dig varmt velkommen.

Kontakt os på telefon: 50 41 77 86

SACHI SUSHI

Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden. Hos Sachi Sushi leverer de autentisk kvalitetssushi til en konkurrencedygtig pris. De udvælger kun de bedste råvarer, og tilbereder maden mens du venter. Frisk sushi og varme japanske retter som Yakitori og Yakiniku. Sachi har 3 restauranter i København, men åbner nu for første gang på Vestegnen.

Bestil din take away på telefon 43 99 99 00. Se menukortet her.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 10-20
Fredag – lørdag: 10-21
Søndag: 10-20
Helligdage: 11-20

ESPRESSO HOUSE

Hos Espresso House elsker de kaffe mere end noget andet, og i coffee shoppen finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffedrikke, der primært baseres på kædens egen espressoblend. Baristaerne serverer dog også mere end bare kaffe, for eksempel den mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut, den populære Chailatte eller teer af højeste kvalitet. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos dem!

Udover varme drikke, tilbyder de hos Espresso House også et bredt sortiment af kolde fristelser. Foruden drikke på flaske, brygger de læskende isteer og lemonader, storfavoritten Frapino og Iceblend, Islatte, Ischai og Cold Brew.

Til både den store og lille sult tilbereder de i coffee shoppen friske salater og sandwiches, og trænger man til lidt sødt til kaffen, kan man gå om bord i et stort udvalg af kager, der er bagt i kædens helt eget bageri. Der er ganske enkelt noget til enhver tid på dagen – morgenmad, frokost, eftermiddag – og alt det indimellem.

Åbningstider

Hverdage: 9-20 – Lørdage: 9.30-19 – Søndage: 10.30-18

Telefon: 31 43 84 55