Den vildeste vinterferie i City2
Glæd dig til den vildeste vinterferie i City2 med film, fis og fjol. Vi har masser på programmet – bl.a. kan du blive castet til vores mini-børnfilm med Peter Mygind, købe byens bedste børnebillet, få gratis popcorn, hvis du kommer udklædt som dit filmidol, være med til at slå katten af tønden, snuppe en tur på skøjter og meget mere. Besøg vores hyggelige filmområde på torvet. Vi glæder os helt vildt til at se dig.

Byens bedste børnebillet
Forkæl dine børn med byens bedste børnebillet i vinterferien. Billetten indeholder 11 små ‘gaver’ og koster 40 kr./værdi 240 kr. og kan købes i til og med 26/2. Billetten indeholder:
#Far til fire plakat udleveres i Skoringen
#1 stk. frugt fra Lidl
#Haribo minipose fra Deichmann
#Slush ice fra Kiosk Bien
#Kamera-vandpistol fra Bog & Idé
#Sportsarmbånd/sportsløbebælte fra City2 Apoteket
#Pose med balloner fra Panduro Hobby
#Lille popcorn fra filmområdet på Torvet
#Cheese-/hamburger fra McDonald’s
#Dørklokke med vandsprøjt fra BR
#Pakke plaster fra Taastrup Apotek
Der er et begrænset antal billetter. Vi tager forbehold udsolgte varer og at ændringer kan forekomme.


Kom og prøv vores store skøjtebane
Kig forbi vores store skøjtebane på 400 m2, lavet af ægte is. Entréen er 25 kr., og du kan også leje skøjter til 25 kr. Kig forbi til en hyggelig dag på isen, og nyd stemningen på Torvet i City2. Banen har åben til og med uge 8. Åbningstider: Hverdage 10-19, lørdag 10-17, søndag 11-17.


Gratis popcorn til alle, der kommer udklædt som sit filmidol
I hele uge 8 er der gratis popcorn til alle børn, som kommer udklædt som sit filmidol. Kig forbi  vores filmområde på Torvet.

eventbanner_skoejteshow_525x191px

Det vildeste skøjteshow i City2 lørdag den 25. februar
I anledning af vinterferien, og at skøjtebanen har sidste åbningsdag søndag d. 26. februar, vil Hvidovre Skøjte Klub lave opvisning på isen lørdag den 25/2 kl. 13 og 14 med inspiration fra forskellige tegneserier.
Kom og se det flotte show. Vær opmærksom på at skøjtebanen er lukket ca. 10 min før og under hvert show.

Kom og byg med LEGO klodser fra LEGO Batman serien og vind fede præmier
I hele uge 8 kan du komme og bygge med LEGO klodser fra LEGO Batman serien i vores filmområde på Torvet. Her kan du samtidig deltage i vores konkurrence om at vinde super fedt merchandise fra LEGO Batman filmen. Vi glæder os til at se dig.


Fastelavn i City2
Igen i år kan du være med til at fejre fastelavn med City2 og BR. Kig forbi 26. februar kl. 11 og 14, når vi kårer en kattekonge, kattedronning og bedste udklædning i 4 aldersgrupper, som hver får et gavekort til Fætter BR. Efter tøndeslagning vil der være noget at drikke, frugt og lidt slik til hvert barn. Aldersgrupperne er 0-3 år, 4-6 år, 7-10 år og 11-13 år.


Oscar Night i biografen
Kom til Oscar Night i Nordisk Film Biografer søndag 26/2 og se ‘La la land’ og live transmission af rød løber og hele oscarshowet.
Program
•Kl. 22.00 – Arrangementet starter
•Kl. 22.30 – Der bydes velkommen i salen og herefter vises ‘La la Land’
•Kl. 00.30 – Live transmission fra den røde løber og hele Oscar showet

Billetterne koster 150 kr. pr. stk. inkl. et glas bobler, kaffe & te og en croissant. Der gratis offentlig adgang for alle til selve tv-transmissionen af Oscar-Showet kl. 00.30, såfremt der er plads i salen (uden forplejning). Men ikke til arrangementet og filmvisningen. Billetter kan købes her.

Foto: Nordisk Film Biografer


Konfirmation 2017
Kig forbi City2 og bliv inspireret til din store dag og Blå Mandag. I år har vi masser på programmet bl.a. en VIP konfirmandaften med biografbillet, præmier og modeshow, samt et lækkert konfirmationskatalog spækket med idéer til konfirmation og Blå Mandag. Læs alt om vores program her.


Kom til konfirmationsaften i QUINT
16/3 kl. 16-20 holder QUINT konfirmationsaften for kommende konfirmander. Kig forbi og nyd godt af 20% til alle konfirmander (gælder dog ikke gavekort og i forvejen nedsatte varer). Der vil også være 50 goodiebags til de første, som kommer.


Gymnastikopvisning
Søndag 12/3 kan du opleve Broby Sportsefterskole, når de laver gymnastikopvisning på Torvet kl. 12. Kom og oplev et show med rytmisk gymnastik, dans, spring og masser af fællesskabsfølelse

Børneloppemarked på Torvet i City2
Følgende søndage: 26. marts, 23. april og 28. maj fra kl. 11-16. Der kan opstilles fra kl. 10.00.
Har du brug for at rydde op på værelset og tjene lidt ekstra lommepenge? Sælg dit brugte legetøj, spil, gaming-gear, sportsudstyr og lignende. City2 og Taastrup Elite Badminton afholder børneloppemarked på Torvet, hvor alle børn med en kræmmer i blodet, kan sælge sit brugte legetøj.

Køb en plads inkl. et bord (plads er ca. 6 m2) for kun 150,- og få et Happy Meal fra McDonald´s, samt en fribillet til City2´s sommerferieaktivitet med i prisen.

Book en plads alle tre søndage og få rabat, samlet pris for tre søndage er kr. 400,00.

Book en plads via Informationen i City2 eller på Taastrup Elite Badmintons hjemmeside her.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at book en plads. Alt overskud går til ungdomsarbejdet i Taastrup Elite Badminton, som også står for forskellige aktiviteter de 3 søndage.

Håber vi ses til en sjov dag i City2.


Kom til Frimærkets Dag
Frimærkets Dag afholdes 25/2 februar. Kig forbi, når Taastrup og Omegns Frimærkeklub laver en lille udstilling af frimærker og postkort fra Taastrup ved informationen kl. 10-15.