Så er der masser af friske forårsvarer i vores butikker. Grib stilen og lad dig inspirere af vores 90 butikker (inkl. butikkerne i Copenhagen Designer Outlet).


Clarins workshop i Matas
Torsdag 6/4 kl. 19.30-22.15 kan du komme til Clarins workshop i Matas og blive inspireret og få vejledning til pleje af din hud og dét make-up look, du søger. Der vil være bobler samt lidt godt til ganen i løbet af aftenen. Deltagere får en goodiebag samt 20% på alt Clarins denne aften.
Billetprisen er 50 kr. Tilmelding på tlf. 43 52 19 79 eller i Matas City2. *Begrænset antal pladser.


Påskeskæg i City2
Glæd dig til det vildeste påskeskæg i City2 i perioden 8. – 12. + 15. april. Vi byder på monstersjov med Monster og Joakim (12/4 kl. 17), byens bedste børnebillet og påskeworkshop med masser af sjove og kreative påskeaktiviteter på Torvet i hele perioden. Vi glæder os til at se dig.


Kom til smølfe-event foran biografen
Kig forbi biografen lørdag 1. april, hvor der vil være gratis børneaktiviteter mellem kl. 11-15. På dagen kan du:
Være kreativ med aktivitetsark, deltage i ‘Find Smølfe-konkurrencen’, blive ansigtsmalet og deltage i fotokonkurrence, dekorere din helt egen smølfekage og deltage i masser af sjove konkurrencer.
Læs mere om eventet og køb billetter til den nye smølfe-film her.


Børneloppemarked på Torvet i City2
Følgende søndage: 26. marts, 23. april og 28. maj fra kl. 11-16. Der kan opstilles fra kl. 10.00.
Har du brug for at rydde op på værelset og tjene lidt ekstra lommepenge? Sælg dit brugte legetøj, spil, gaming-gear, sportsudstyr og lignende. City2 og Taastrup Elite Badminton afholder børneloppemarked på Torvet, hvor alle børn med en kræmmer i blodet, kan sælge sit brugte legetøj.

Køb en plads inkl. et bord (plads er ca. 6 m2) for kun 150,- og få et Happy Meal fra McDonald´s, samt en fribillet til City2´s sommerferieaktivitet med i prisen.

Book en plads alle tre søndage og få rabat, samlet pris for tre søndage er kr. 400,00.

Book en plads via Informationen i City2 eller på Taastrup Elite Badmintons hjemmeside her.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at book en plads. Alt overskud går til ungdomsarbejdet i Taastrup Elite Badminton, som også står for forskellige aktiviteter de 3 søndage.

Håber vi ses til en sjov dag i City2.


Mød youtuberen Rasmus Brohave
18/3 udgiver youtuberen Rasmus Brohave sin bog “Sådan blev jeg Rasmus Brohave”. Bogen indeholder en masse fun facts og billeder, og tirsdag 11/4 besøger han Bog & Idé her i City2. Han vil være i butikken fra kl. 15-16.30.


Glæd dig til lækker pakistansk mad med aroma! Punjabi Food er åbnet i Staderne i City2. Kig forbi og smag på de lækre varme retter eller sunde salater – der er masser af valgmuligheder med alt lige fra butter chicken, lamme- og oksekød og pakistanske snacks som samosa og pakhora. Hvis du er på farten, så tilbyder Punjabi Food også take away. Der vil være nogle gode åbningstilbud.