Lige nu er der masser af nye varer i butikkerne – og lige nu kan du vinde et gavekort til City2 på 15.000 kr. til at shoppe for! Shop løs og glæd hele familien med nyt tøj og udstyr, eller lidt godt at spise. Alle, der shopper kan deltage – få dine konkurrencelodder i butikker, der skilter med det. Læs alt om konkurrencen og se konkurrencebetingelserne her.


Masser af sommersjov i City2! Nu kan I nemlig besøge den sejeste, sjoveste og mest cool sommerpark på Torvet. I forbindelse med premieren på filmen Grusomme mig 3 byder vi alle børn velkommen til vores store ‘Grusomme mig 3 – sommerpark’ spækket med sjove Minions-aktiviteter. Læs alt om parken her.

loppemarkedLoppemarked
Vores børneloppemarked har været en stor success, så derfor udvidder vi nu med et loppemarked for de voksne!. Sælg ud af dine gemmer – brugte ting og sager, tøj og sko og alt det andet. Det foregår følgende søndage 3/9, 1/10 og 5/11 kl. 11-16 på torvet, standene stilles op fra kl. 10.
Prisen er 150,- inkl. bord og 100,- uden bord – book din stand i Informationen eller igennem Taastrup Elite Badminton her.

Alt overskud går til ungdomsarbejdet i Taastrup Elite Badminton.


Espresso House er åbnet på Torvet
Jubi, så er Espresso House endelig åbnet med masser af lækker kaffe på Torvet. Kig forbi den hyggelige coffee shop, hvor der er plads til 124 personer. Læs alt om coffee shoppen her.

event-boernebillet_udsolgt
I år har vi trykt 5500 sommerferiebilletter og de er blevet revet væk, så vi desværre må melde udsolgt nu!  Men du kan stadig besøge sommerparken på Torvet – entré 25,-.

eventbanner_exotic_mix_525x191px
Exotic Mix er åbnet i Staderne. Her kan du købe alverdens nødder, tørrede frugter, olier og eddiker. Kig forbi!


Intersport åbner butik på 1000 m2 til august
Vi kan nu offentliggøre, at Intersport åbner 31. august kl. 9 på plan 3 med et helt nyt koncept, som ikke er set i Danmark før. Butikken vil være på 1000 m2 og bliver placeret ved hvid indgang på plan 3.


Børneloppemarked
Nu afholder vi igen børneloppemarked. Sælg ud af dine gemmer – brugt legetøj, tøj, gaming-udstyr og andet. Det foregår følgende søndage 27/8, 24/9 og 29/10 kl. 11-16, standene stilles op fra kl. 10.
Den 27/8 og 29/10 holdes det på plan 1 og 24/9 på torvet. Prisen er 150,- inkl. bord og 100,- uden bord – book din stand i Informationen eller igennem Taastrup Elite Badminton her.

Alt overskud går til ungdomsarbejdet i Taastrup Elite Badminton.