Udsaaaalg i City2! Fra 15. juni til 31. juli skal der powershoppes, når vores butikker eksploderer med gode tilbud. Og fra 24. juni til 27. august kan du besøge vores ’Grusomme mig sommerpark’ med de fedeste Minions-aktiviteter OG købe byens bedste børnebillet. Fik vi sagt, at der var udsalg i City2?


Kom og vær med til ‘Grand Opening’ af vores mega cool Grusomme mig 3 Sommerpark på Torvet. Lørdag 24. juni kl. 10 ruller vi løberen ud, klipper snoren – og serverer 200 gule Minion-cupcakes til de første fremmødte børn i anledning af vores åbning. Samme dag vil der også være en forpremiere i biografen på Grusomme mig 3 – det foregår kl. 10.30 – billetbestilling via linket her. Læs alt om parken her.


Glæd dig – for snart kan du igen købe byens bedste børnebillet, som i år er lavet i temaet Grusomme mig 3 med 10 små ‘gaver’ til børnene inklusiv entrébillet til vores sommerpark på Torvet. Læs alt om billetten her.


Glæd jer til den sjoveste sommer i City2! 24/6 åbner vi den sejeste, sjoveste og mest cool sommerpark på Torvet. I forbindelse med premieren på filmen Grusomme mig 3 byder vi nu alle børn velkommen til vores store ‘Grusomme mig 3 – sommerpark’ spækket med sjove Minions-aktiviteter. Læs alt om parken her.


Intersport åbner butik på 1000 m2 til august
Vi kan nu offentliggøre, at Intersport åbner til efteråret på plan 3 med et helt nyt koncept, som ikke er set i Danmark før. Butikken vil være på 1000 m2 og bliver placeret ved hvid indgang på plan 3.


Espresso House åbner på Torvet i City2
Vi er glade for at kunne løfte sløret for, at Espresso House åbner på Torvet i City2 med 124 siddepladser. Læs mere her.