Vi er glade for at kunne løfte sløret for, at Espresso House åbner på Torvet i City2 med 124 siddepladser.

Hos Espresso House elsker de kaffe mere end noget andet, og i coffee shoppen finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffedrikke, der primært baseres på kædens egen espressoblend. Baristaerne serverer dog også mere end bare kaffe, for eksempel den mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut, den populære Chailatte eller teer af højeste kvalitet. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos dem!

Udover varme drikke, tilbyder de hos Espresso House også et bredt sortiment af kolde fristelser. Foruden drikke på flaske, brygger de læskende isteer og lemonader, storfavoritten Frapino og Iceblend, Islatte, Ischai og Cold Brew.
Til både den store og lille sult tilbereder de i coffee shoppen friske salater og sandwiches, og trænger man til lidt sødt til kaffen, kan man gå om bord i et stort udvalg af kager, der er bagt i kædens helt eget bageri. Der er ganske enkelt noget til enhver tid på dagen – morgenmad, frokost, eftermiddag – og alt det indimellem.

Allerede nu kan man se, at der sker noget på Torvet, idet gulvtæppet er ved at blive taget af lige over for legepladsen. Og snart går Espresso Houses folk i gang med at bygge den hyggelige coffee shop.